4 reaktion på “Pop- och Rockhistoria

 1. Hej, undrar bara lite ang provet i pop/rock. Är det allt detta de har prov i, Max säger att ni inte har gått igenom allt som står med här ovan, tycker det är lite oklart vad de ska läsa på. Är ju en väldans massa om de ska kunna allt som ni skrivit här.

  // Anette, Max mamma

 2. Hej,
  Egentligen var det meningen att eleverna bara skulle läsa på sina egna anteckningar men alla har inte fått med sig allt av olika skäl, powerpointen kan verkligen kännas mastig. Jag vill egentligen att de ska ha med sig kunskapen eftersom det kommer tillbaka i 9:an. Det viktiga är att kan lite om varje årtionde som vilken artist som var känd, låt, kläder.Det är ett muntligt prov i mindre grupper och eleverna har möjlighet att svara på flera frågor och jag vill att det vi pratat om på lektionerna skall komma fram. Med vänlig hälsning Ann

 3. Klass 5:1 verkar inte ha haft någon musik-lektion sedan den 23 mars och har därmed ingen möjlighet att ställa frågor eller träna på lektion före provet. Med tanke på hur omfattande provet är (52 sidor!), tycker jag det känns orättvist mot eleverna.
  Mvh
  Cicki, Alex mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *