Sista veckan!

Hej!

Så var det redan dags för skolavslutningsvecka. Vi kommer att avsluta pågående arbeten den här veckan. På onsdagen städar vi ur lådor och skåp. Tag med något att bära hem arbeten i. Vi ska också fika upp allt bröd som blev över från Öppet hus.

På torsdag är det dags för Kagabäcksdagen. De som vill samlas i skolan kl. 08:00 så går vi tillsammans ner till stranden. De som åker dit direkt bör vara där 8:30 för att göra i ordning sina stationer och ställ ut koner. Vi plockar ihop och städar ca kl 12:00. Därefter slutar vi på plats, eller följer med tillbaka till skolan och slutar där. Vi grillar korv där. Medtag egen dricka och lite fika.

Vi vill att vårdnadshavare till de som åker dit direkt, skickar med eller mailar en bekräftelse på att det är okej. På måndag bestäms vilka som tar hand om vilka stationer. Se till att ha med det som behövs till den station du ska ansvara för.

På fredag samlas vi kl. 09:00 i klassrummet för att sedan gå upp till avslutningen. Avslutningen håller på från 9:30 till ca. 10:30. Efter avslutningen ska vi samlas en kort stund innan vi säger hej då.

Vi vill passa på att tacka alla föräldrar för ett gott samarbete och alla elever för att de kämpat och gjort ett bra arbete under läsåret.

Hoppas alla får en härlig sommar!

Kramar Jessica, Annika, Annika och Berglind.


Prenumerera på nya blogginlägg

26 reaktion på “Sista veckan!

  1. Tim får lov att cykla direkt till Kagabäcken på torsdag.
    Hälsningar Cicki och Torbjörn Grimslätt

  2. Linus får också cykla direkt dit och hem. Ha en härlig dag i kagabäcken. .Vi har en storasyster som är avundsjuk, hon är 18 år…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *