v. 49

Hej!

Veckan börjar med studiedag för oss lärare. På tisdag är vi dock igång som vanligt igen. Så roligt att så många föräldrar hörde av sig och vill komma och berätta om kroppen. Vi kommer att få besök av föräldrar som arbetar inom olika delar av vården så det kommer att bli väldigt spännande.

Inom no arbetar vi vidare med kroppen. Vi kommer att öva att beskriva hur näringsämnen, matspjälkning och andning hänger samman. På fredag kommer vi att ha en diagnos på det vi arbetat med.

I matematik har vi arbetat med att lösa ekvationer. Vi kommer att avsluta det arbetet den här veckan och om vi hinner ska vi börja med mönster och talföljder. Vi arbetar också med problemlösning. Förra veckan arbetade vi med triangelns area.

I engelska fortsätter vi öva hur man beskriver vägen för någon. Vi läser texten At the Zoo, arbetar i workbook, skriver vykort från London och gör muntliga övningar.

I svenska har vi haft redovisningar av intervjuerna som gjordes under veckan. Vi fortsätter läsa nyhetsartiklar och tittar på hur en artikel är uppbyggd.

I so har vi nästan avslutat kristendomen. Vi kommer börja läsa om islam i veckan som kommer.

Trevlig första advent

Annika, Annika, Berglind och Jessica

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *