Vecka 22

I morgon, måndag, är det simtest. Glöm inte badkläder, handduk och duschgrejer. En frukt kan också vara bra att ha.

På förmiddagen åker 5:2 tillsammans med några ur 5:1: Intisar, Jumaa, Olivia H, Klara, Ellen, Maja, Olivia A, Rasmus, Petter, Elias, Tim och Carl. Ni äter lunch när ni kommer tillbaka till skolan ca 12:15.

På eftermiddagen åker 5:3 och resten av 5:1: Svea, Stella, Cornelia, Elin, Emilia, Agaton, Hannes, Vidar, Nils, Alexander, Benjamin och Albin. Ni äter lunch lite tidigare än vanligt och åker med bussen från skolan kl 12:10.

På onsdag är det test på Vasatiden.

I no kommer ni att få tillbaka de diagnoser vi gjort. Vi kommer att titta på planeringen och se om allt blivit gjort. Ni kommer att få en bedömningsmatris över området på torsdag eller fredag. Vi läser vidare om puberteten och på onsdag får också besök av Lars Rödjer som ska prata om hormoner.

I matematik ska vi arbeta med tid. Vi börjar med att se om ni kan klockan analog och digitalt. De som är osäkra får öva den och de som kan den får arbeta med att räkna med tid.

I engelska kommer vi främst att jobba med talövningar.

I svenska fortsätter vi med faktatexten. Vi ska också ha läs- och skrivdiagnoser. Sista läsläxan den här veckan. Ta med era böcker till skolan.

Måndag den 4 juni ska vi också till simstadion. Detta har vi nyss fått reda på så det blir lite kort inpå. Den här gången är det, förutom simning, också livräddning. Vi cyklar in den här gången.

Tisdag den 5 juni har vi öppet hus i T-huset. Vi hoppas att några kan. hjälpa till att baka något som vi kan sälja i caféet. Precis som förra året så använder vi pengarna till eleverna. Ni som kan baka, hör av er till oss, så vi vet. Det går också bra att ta med ett paket kaffe eller en flaska saft.

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *